Har fått noen spørsmål om jeg kan legge ut oppskriften, på de fylte hornene jeg hadde i et innlegg. Og det kan jeg selvfølgelig.
Dette er en grunnoppskrift, som jeg bruker både til horn, kanelboller og boller.
50 g gjær
200 g margarin
5 dl melk
2 dl sukker
1/2 ts salt
1 egg
ca 1 kg hvetemel.
Smelt margarin, ha i melken, varm opp til litt varmere enn lunken.
Ha i sukker,salt, gjær og egg
Ha i mel til du får en smidig deig.
Heves.
Hvis du skal bake fylte horn, bruker jeg:
Del deigen i 4 like emner.
Kjevle ut en sirkel. Del den i 12 eller 8 deler.
Legg på en klatt med Piano, ferdig vaniljekrem.( se på bilde over)
Rulles sammen.
Heves.
Pensle med egg
Stekes på 225 grader midt i ovnen ca 10 -12 min.
Både steke tid og grader kan variere fra ovn til ovn. Så prøv dere fram.
Lykke til med baksten, de er veldig veldig gode.
Klem
Dette må prøves. De så kjempe gode ut!
SvarSlettKlem Lina
Hei.
SvarSlettDe så deilige ut;)
Kos deg i adventstiden.
Disse såg skikkeleg gode ut, må heilt klart testast ut idag! Nam Nam!
SvarSlett