fredag 28. januar 2011

På baby shopping..... eller utstyr til baby, shopping

Sist helg var jeg og to venninner på barnevogn shopping. Å gud så artig vi hadde det "ler" Det er kjempe lenge siden noen av oss har vært på slik type handling, så dette var "litt" nytt og spennende. Og vi fant masse fint. "smiler"

Vi begynte, og endte opp på Bebito på Solsiden. For her fikk vi virkelig god hjelp og service. Tusen takk for hjelpen Bente.
Vi falt,  alle tre, for ei lekker vogn fra Emmaljunga, Edge Duo Combi i fargen Charleston. Bare en ting å si, lekker. 
Kanskje ikke den mest fornuftige fargen, men den er i skinn, eller kunst lær, og skal være enkel å rengjøre med en fuktig klut.
Til vognen ble det kjøpt en brun voksipose urban, dyne og dynetrekk, stelleveske og brun sittepute/madrass til sportsvognen.

Så trengte jeg en babystol. Og Tripp trapp har kommet med et newborn sett. En babystol som du setter på Tripp trapp stolen. Så nå kan barna bruke tripp trappen fra de er nyfødt . Smart, ikke sant. Til babystolen fikk jeg i et lyseblått trekk.


Kanskje ikke alle mine bloggvenner er like interessert i babyutstyr og svangerskap. Og mye skal det heller ikke bli, men litt blir det jo naturligvis.

Takk Mette og Kirsti for en fin og flirfull dag. he he..

Ha en flott dag alle sammen

2 kommentarer:

 1. Den vogna er så fiiiin ♥
  Den skal jeg ha også den gang jeg trenger det *ler*

  Ønsker deg en god helg,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Rart å se at så mye har forandret seg siden sist jeg trilla vogn og hadde baby! Det er så mye lekkert å finne til de minste. Nesten så man ønsker seg en baby igjen....eller nei;)
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett