onsdag 10. mars 2010

VASKEROMMET..... Det er vel ikke så mye å si om dette rommet. Ja, utenom at dette er et rom som er i bruk..... veldig mye.
Utrolig så masse klær som skal vaskes. Skjønner ikke hvor alt kommer ifra.
Har fylt de gamle norgesglassene etter mormor med vaskepulver. Et for hvit vask, og et for farget vask.


Bak denne speildøren skjuler det seg en masse.
Sentralstøvsuger, varmvanns tank,vannskap, skittentøysbalje for tøyet som kommer ned sjakten, mopper, vaskebøtter og verktøyskrinet mitt. Et lite, hemmelig, rom, som skjuler ting som ser rotete ut "smiler"

Fra vaskerommet er det 2 dører. Den ene fører ut til gangen , den andre inn til mitt walk in closet, og videre inn til soverommet.
Høres ut som om huset er kjempestort. Men det er det ikke. Ganske lite faktisk, men med nøye planlegging av rommene, ble arealet på huset godt utnyttet.
Jeg er veldig fornøyd med huset mitt. Og kjenner at her vil vi det godt.
God natt til dere alle
Katarina


2 kommentarer:

  1. Hei, så koselig blogg du har. Her tror jeg at jeg ikke har vært før! Flotte bilder og herlig hus. Likte spiseplassen deres veldig godt... Ønsker deg fortsatt en fin kveld. Klem fra Mette

    SvarSlett
  2. Hei Katarina!
    Synes du har et kjempefint hus! Vi skal selv bygge hus og jeg synes det hadde vært kjempeinteressant å se planløsningen din, da det virker som om huset er ganske likt. Problemet mitt er at vi skulle egentlig bygge med sokkel, men ombestemte oss, og da fikk jeg plutselig et problem i forhold til løsninga på teknisk rom og vaskerom. Disse må på en eller annen måte være på "samme" rom. Synes løsningen din kanskje kan være interessant ut fra hva du beskriver. Vi skal også ha skittentøy sjakt fra badet og ned. Kan du legge ut planløsning eller evt sende meg den på personlig mail.

    Mvh Linda fra Sør-Trøndelag

    SvarSlett